Guest Post | Advt. | Query: info@techrecur.com

Spectralink stelt nieuwe Director van DECT Engineering aan


Torben Laursen voert versterkt engineeringteam aan

Horsens, Denemarken – 05 september 2018 – Spectralink Corporation, wereldwijd leider op het gebied van mobiliteitsoplossingen voor de zorg-, retail-, productie- en horecabranche, heeft vandaag de aanstelling van Torben Laursen als leidinggevende van DECT Engineering aangekondigd.

Torben zal de verantwoordelijkheid dragen voor alle activiteiten op het gebied van DECT-engineering, waaronder het inplannen en uitvoeren van softwareontwikkeling, productie-ondersteuning, escalatie-ondersteuning, hardwareontwikkeling en technische documentatie. Torben sluit zich aan bij het bedrijf naar aanleiding van een aanzienlijke investering in het Spectralink DECT Engineering team en het DECT-portfolio.

DECT-telecommunicatie blijft een stabiele markt waarin gemiddeld 1,5 miljoen devices per jaar aan bedrijven worden verkocht, voornamelijk in landen als Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk[1]. Spectralink Europe, dat voorheen Kirk Telecom heette, heeft zijn personeelsbestand van DECT-engineering in Denemarken met meer dan 30% uitgebreid, om snelle ontwikkeling te bevorderen en nieuwe, innovatieve DECT-technologie op de markt te brengen. Het bedrijf breidt ook zijn verkooporganisatie in Europa uit.

Dit is de nieuwe inzet voor DECT-oplossingen van het bedrijf, dat eerder dit jaar nog de 7502-DECT handset en de IP-DECT 200-server heeft geïntroduceerd. De 7502 DECT handset en de IP-DECT 200-server is een betaalbare, gebruiksvriendelijke single cell DECT oplossing met verbeterde beveiligingsfuncties, wat kenmerkend is voor het Spectralink DECT-portfolio, die de bedrijfscommunicatie en productiviteit optimaliseren.

Het Spectralink DECT-investeringsprogramma is goed ontvangen door het wereldwijde netwerk van Spectralink, bestaande uit resellers, softwareontwikkelaars, systeemintegrators, on-premise en hosted telecommunicatie platformen en leveranciers van Unified Communications (UC): van kleine specialisten tot grote zoals Cisco en Microsoft. Zij erkennen allemaal dat het van groot belang is om klantgerichte bedrijven objectief te laten kiezen tussen DECT- of wifi-oplossingen, afhankelijk van de daadwerkelijke behoeften van hun mobiele medewerkers.

Na voor hightech bedrijven als Nokia, Sonos en, tot voor kort, als R&D-manager voor software- en hardwareontwikkeling bij Xylem Inc. te hebben gewerkt, is Torben, die ook auditor is voor ISO 9001, verheugd om deel uit te maken van het bedrijf. Hij zegt: “Ik kijk ernaar uit om voor een bedrijf te werken met zo’n lange geschiedenis in DECT-ontwikkeling, dat van Kirk is uitgegroeid tot de innovatie die Spectralink tegenwoordig biedt. Ik verheug me op de samenwerking met het team en op de introductie van spannende nieuwe producten en oplossingen op de markt.”

Randy Schulz, Global CTO bij Spectralink, geeft aan: “we zijn blij dat Torben de leiderschap van ons engineeringteam op zich neemt naarmate ze hun DECT-portfolio transformeren en uitbreiden. Sinds Spectralink in 1990 in Boulder, Colorado, is opgericht, heeft het bedrijf zich ingezet voor innovatie op het gebied van DECT en Voice-over-wifi. Het is echter de overname van KIRK in 2006 geweest die ons de mogelijkheid bood om het erfgoed van KIRK voort te zetten en een leider te worden op het gebied van DECT-oplossingen voor bedrijven.”

“Nu Torben deel uitmaakt van ons team kunnen we onze blijven inzetten voor onze huidige en toekomstige klanten dankzij de superieure geluidskwaliteit, connectiviteit met verbeterde beveiliging, interoperabiliteit en duurzame end-to-end DECT-oplossingen.”

[1] MZA-rapporten, DECT-marktstatistieken 2017

Over Spectralink Corporation
Spectralink is een toonaangevende leider op het gebied van mobiliteit voor bedrijven en beschikt over het meestgebruikte mobiliteitsoplossing-portfolio in de branche voor doelgerichte zorg-, retail-, productie- en horecatoepassingen. Naarmate ondernemingen de overstap naar mobiele workflows maken, staat Spectralink aan de voorgrond van de industriële transformatie dankzij zijn innovatieve end-to-end mobiliteitsportfolio. Onze mobiele oplossingen, die speciaal zijn ontwikkeld voor uitdagende RF-omgevingen, stellen ondernemingen in staat om hun workflows te stroomlijnen en een positieve klantenervaring te bieden. Om de UC-investeringen van onze klanten te beschermen, bieden we de beste interoperabiliteit in de branche, met de meest toonaangevende platformen op het gebied van gespreksbediening. Sinds 1990 heeft Spectralink wereldwijd miljoenen mobiele apparaten geïmplementeerd, zodat ondernemingen kunnen profiteren van de betrouwbaarste, hoogwaardigste en veiligste mobiliteitsoplossingen. Ga voor meer informatie naar http://www.spectralink.com.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

…… ……. … …

……… …. …….

….. …… ………

……. ….. …….

.. ……. …….. 0

buy! buy! CHEAP! Telefonie VoIP CHEAP! buy! buy! CHEAP!

.. ……. …….. .

buy! buy! CHEAP! Telefonie VoIP CHEAP! buy! buy! CHEAP!

Categories

……. ….. ……..

——————————————–

For the 2012 MLB period, we found an totals forecast Joao’s Renowned Over/Under João Zorro Gonçalves, Zcode Totals Pro, System of the time with progressions that have been successful over 98 98% ... We eventually perfected our over/under program ( Zcodesystemexclusive ), although it h-AS has brought years of investigation. Five Steps to Making a Winning MLB Method: 1. Execute appropriate cash management tools. 2. MLB rules that are comprehend. 3.Extensive testing back to make sure successful longterm results ...

——————————————–

There is always a challenge when you're dealing with the Foreign Exchange Market. That's just the nature of the beast. The best thing you can do is to learn about how the market operates as a whole so that you will be ready to meet these challenges. iq option penipu Never be misled by any profit gains in binary options. This is the number-one way traders end up losing their money and ultimately failing. Remember that the same things that make you laugh can make you cry in this market, and you can lose that $700.

Social

——————————————–

Learning Polish has never been this fun and easy as with our podcasts Learn Polish with Polishpod101 Start today and become conversational in Polish in no time

——————————————–

The Best Website Agen Poker Resmi www.sakupoker.com Terpercaya come join

——————————————–

Do you need edmonton phone systems service ? Call complete communications today!

……… ……… .

——————————————–

High-tech solutions for easy start-up of your IPTV/OTT-business

——————————————–

——————————————–

If you want to purchase not only one item, you have a chance to enjoy privileges. There is a sale’ tab on the site which offers a fantastic range of reduced counterfeit watches and accessories, such as sunglasses, cufflinks, watch straps and pens. Luxury Jewelry Replica At MCA.MN On Sale You get a 5% discount if you buy two pieces, this discount increases to 10% if you buy 4 pieces or more. There is free international shipping on all orders on this site. We also offer customers a free return anytime with a 100% money back guarantee.

Archives

——————————————–